Перелік і граничні ціни

Дан перечень и предельные цены на технику, которая закупается НАК «Украгролизинг» за счет средств государственного бюджета для дальнейшей передачи ее в финансовый лизинг, а также на технику, которая закупается сельскохозяйственными товаропроизводителями, стоимость которой частично компенсируется в 2008 году.

Мониторинг

на техніку, що закуповується НАК «Украгролізинг» за рахунок коштів державного бюджету для подальшої передачі її у фінансовий лізинг,

а також на техніку, що закуповується сільськогосподарськими товаровиробниками, вартість якої частково компенсується в 2008 році

(додаток до протоколу від 14 серпня 2008 р. № 23)

(Окончание. Начало в №37).

Міжвідомчою експертною радою погоджено постачання тракторів виробництва ВАТ «Харківський тракторний завод ім. С. Орджонікідзе» на умовах фінансового лізингу через дилера заводу – компанію «Норд-Старт».

Ціну на агрегати ґрунтообробні комбіновані АПК-7,5 виробництва ПП «Українська аграрна техніка» на засіданні ради 4 червня 2008 року погоджено в сумі 225000 грн. без врахування ПДВ.

В переліках на 2008 рік постачальником ґрунтообробної техніки замість ЗАТ «Інтерагротек» вважати ЗАТ ТПФГ «Інтерагротек».

Файл: [1.1 M]